General

Dissabte dia 4 de juny Aina Gatnau presentarà el seu llibre “Canviar de pell”

Dissabte dia 4 de juny a les 19:00 h presentació del llibre “Canviar de pell” d’Aina Gatnau.

“Vaig fugir de casa amb les mans buides i amb aquell secret ressonant-me dins del cap a cada passa. Però, per més que caminis, que marxis, que t’allunyis, la història de la qual fuges t’acompanya enganxada en forma d’agulla al pit”.

La vida de la jove Mercè s’esfondra un vespre quan entra al galliner del mas.

El seu món es capgira tot d’una i queda tacat de vermell, del vermell de la sang. Humiliada i obligada a callar el seu drama, es veu forçada a marxar ben lluny de casa seva i a lluitar per ser feliç. Després de travessar la França de la postguerra, s’instal·la a París, on refarà la seva vida, però “la infància és un mapa del qual poques persones en surten”.

Presenta el peridista Marc Farràs