General

Jordi Moltó presentarà el seu llibre “L’alè de la tenebra”

Dissabte dia 3 d’octubre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “L’alè de la tenebra” de Jordi Moltó.
 
“L’alè de la tenebra” presenta, com a personatge principal, en Sebastià Ermengol, un advocat acabat de llicenciar-se, que, a la seva ciutat, Barcelona.
 
Aquest coneixerà fugaçment n’Elisabet Ventura, germana petita d’un amic seu, en Robert, a una festa a casa de la família Ventura el novembre del 1974. Començarà un llarg període de vint-i-cinc anys en què en Sebastià viurà obsedit per la noia, la qual, tot i que no es veuen, li fa arribar enigmes i misteris.
 
L’atzar durà en Sebastià a conèixer el poble de Sant Marcel del Puig i els tenebrosos designis lligats a dues antigues mansions i les terribles morts succeïdes el 1972 que acabarà atribuint a un vampir híbrid, gens convencional, que sembla esperar n’Elisabet perquè el reencarni a través de màgia negra.
 
La història segueix entre peripècies i terror, amb en Sebastià lluitant contra la seva pròpia obsessió envers la noia i determinat a posar fi a l’horror i occir el monstre.