General

Dissabte 7 de març presentació del llibre d’Isidre Grau “Un dissabte de primavera

El proper dissabte dia 7 de març a les 19 h presentem el llibre “Un dissabte de primavera” de l’Isidre Grau. Presentarà l’acte Pilar Francès.

Enmig de l’efervescència, les olors i els colors de la primavera, un dissabte qualsevol és suficient per capgirar les inquietuds dels personatges d’una història ambientada a La Sarabanda, una antiga torre senyorial que es convertirà en testimoni d’una trobada entre dues parelles, i una tercera al backstage. Aparentment, gaudeixen de les seves vides amb total plenitud i sense grans preocupacions, fins que l’imprevist canviarà la visió del seu món.


Una delícia de novel·la, tota ella impregnada d’una atmosfera propera a l’erotisme, al desig; i alhora, un convit optimista a la reflexió sobre les fronteres entre l’amor, el sexe i les diferents maneres d’estimar.