General

Dissabte 29 presentació dels llibres de Jaume Sisa “Els llibres galàctics de 1966-2018”

Dissabte 29 de febrer a les 19h a la Casa Irla es presentaran “Els llibres galàctics de 1966-2018” de Jaume Sisa.

L’acte estarà presentant per Xavi Calvet on es farà un recorregut per l’obra (quasi) completa de Jaume Sisa, cantautor galàctic i autor del clàssic Qualsevol nit pot sortir el sol, i dels seus alter ego.

“Els llibres galàctics 1966- 2018” explica les vides conquistades per Sisa: la cantada, la somiada, la pensada, la viscuda, la prestada, l’amagada i la reencarnada.

“Lletres musicals” conté la col·lecció íntegra de cançons de Sisa, puntejades pels pròlegs que Ventura Mestres, el seu comentarista ofi cial, n’ha escrit al llarg dels anys.

“Poesia dispersa” compagina poemes i prosa poètica. «Rumiacions» reuneix una quarantena d’aforismes. «Autoxocs Lavida» aplega correspondència, articles de premsa, un dietari inèdit i retrats d’altres éssers galàctics: el resultat és una vivíssima autobiografia fragmentària.

“Intérprete polifacético” inclou tota l’obra escrita de Ricardo Solfa: una targeta de visita.

“Cancionero y variedades” és el llibre d’Armando Llamado, la màscara més esquiva de Sisa, autor de les cançons de Solfa i de trespoemaris que veuen la llum aquí per primer cop. Finalment, «El Viajante» refl ecteix a través de l’ens metafòric d’un viatjant de comerç les sensibilitats i contradiccions del nostre artista.

En acabar l’acte de presentació del llibre hi haurà un concert homenatge a en Sisa amb el grup Red Pèrill.