General

La Casa Irla va rebre la visita de Joan B Culla per presentar “La història viscuda”

El passat dissabte la Casa Irla es va omplir per la presentació del llibre de L’historiador Joan B. Culla “La història viscuda”.

L’acte va ser presentant per l’exregidor de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i advocat Jordi Vilà, que va destacar el paper de Joan B. Culla com a historiador per entendre i analitzar, la història moderna del país.

En el seu llibre B. Culla “La història viscuda”, presenta unes memòries que arriben fins a les conseqüències de l’actual procés independentista.

Joan B. Culla i Clarà (Barcelona, 1952) exerceix, des de fa quatre dècades, de professor d’història contemporània a les facultats de Comunicació i de Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Autor de sengles històries d’Unió Democràtica, del Partit Popular català i d’Esquerra Republicana, coordinador d’una història de Convergència, ha assistit des del 1981 a la pràctica totalitat dels congressos dels partits polítics catalans i n’ha analitzat l’evolució a través de centenars d’articles de premsa apareguts principalment als diaris Avui, El País i Ara.
 
És també un participant assidu a les tertúlies d’actualitat de Catalunya Ràdio i TV3.