General

“El noi saltador i la reina dels guardians rossos” es va presentar a la Casa Irla

El passat dissabte 7 d’octubre es va presentar el llibre “El noi saltador i la reina dels guardians rossos”

La presentació va anar càrrec de la historiadora de l’art Cristina Ribot i la regidora de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Fina Cosp.

L’autor Pere Parramon va parlar sobre el seu llibre i el va definir com un relat sobre la necessitat de sentir-nos acompanyats i com l’’art, els textos i la música poden convertir-se en veritables amics. Tot arrossegant els boscos i els contes explicats a la vora del foc”

Reflexions a l’entorn de la història de l’art, pistes sobre les complexitats d’un moment històric ben particular i un cant al valor de l’amistat en una novel·la que oscil·la entre el retrat intimista i la fantasia per tal que aquells que s’hi endinsen puguin trobar-hi, com el mateix Noi saltador, una habitació pròpia.

«La poesia, els contes, la pintura, l’escultura, el piano… tot això serveix per establir vincles amb el món, per sentir que fora de nosaltres mateixos hi ha algú més, per entendre que ni estem sols ni hem de perdre l’esperança a poder ser algú.»