General

Miquel Sellarès omple la Casa Irla amb una xerrada sobre seguretat nacional

La Casa Irla es va omplir de gom a gom per a escoltar la xerrada de Miquel Sellarés sota el títol “Seguretat Nacional: La necessitat de tenir consciència nacional de seguretat”.

Sellarès va explicar la necessitat que tindrà la nova República Catalana de trencar amb alguns tabús sobre l’exèrcit i la seguretat i va fer una crida a tenir consicència de seguretat a nivell de país.

Miquel Sellarès i Perelló (Barcelona, 1946) és un polític català. Llicenciat en Filosofia i Lletres, fundador destacat de l’Assemblea de Catalunya (1971) i de Convergència Democràtica de Catalunya a Montserrat el 1974. El 1978 abandonà CDC per a participar en la fundació de Nacionalistes d’Esquerra, tot i que va romandre independent.

Com a expert en temes policials, fou nomenat director general de seguretat ciutadana de la Generalitat de Catalunya el 1983-1984.

Ha col·laborat als diaris El Punt, La Vanguardia, Deia, El País, i al diari digital Tribuna Catalana. Entre 2003 i 2004 fou secretari de comunicació de la Generalitat de Catalunya. Presideix el col·lectiu Opinió Catalana.