General

Xerrada “Seguretat nacional” amb Miquel Sellarès

El proper dissabte 17 de juny a les 19:00h es celebrarà a la Casa Irla de Sant Feliu de Guixols, la xerrada ” Seguretat Nacional: La necessitat de tenir consciència nacional de seguretat” a càrrec de Miquel Sellarès.

Sellarès explicarà  la necessitat de tenir consciència nacional de seguretat i trencarà els tòpics de si és necessari o no tenir un exèrcit en la nova República catalana.

Miquel Sellarès i Perelló (Barcelona, 1946) és un polític català. Llicenciat en Filosofia i Lletres, fundador destacat de l’Assemblea de Catalunya (1971) i de Convergència Democràtica de Catalunya a Montserrat el 1974. El 1978 abandonà CDC per a participar en la fundació de Nacionalistes d’Esquerra, tot i que va romandre independent.

Com a expert en temes policials, fou nomenat director general de seguretat ciutadana de la Generalitat de Catalunya el 1983-1984.

Ha col·laborat als diaris El Punt, La Vanguardia, Deia, El País, i al diari digital Tribuna Catalana. Entre 2003 i 2004 fou secretari de comunicació de la Generalitat de Catalunya. Presideix el col·lectiu Opinió Catalana.