General

Miquel Sellarès: “ara és l’hora de la unitat”

Miquel Sellarès acompanyat pel seu amic Fèlix Martí i presentat per Jordi Vilà van ser a la Casa Irla per explicar-nos les seves memòries polítiques.
En Sellarès és un home que ha treballat tota la seva vida amb un ideal: construir un estat nou, deia en Fèlix Martí. És un amic fidel amb qui sempre s’hi pot comptar.

En Miquel va ser fundador de la mítica Assemblea de Catalunya, que l’any 77 va organitzar la manifestació del milió de persones l’11 de setembre. En aquella ocasió en Miquel es va ocupar de la seguretat de la Diada, fet que li va valdre el sobrenom de “mariscal Sellarès” com encara se’l coneix avui.

La seguretat sempre ha interessant a en Miquel, fins el punt que va ser l’impulsor dels Mossos d’Esquadra dels quals en va ser el primer Director General. I darrerament també va ser uns dels creadors de l’ANC amb la voluntat de sempre: fer de Catalunya un lliure. I en Miquel va concloure que ara és l’hora gran d’aquest país i cal que els polítics estiguin a l’altura i apostin per la unitat d’acció per aconseguir la independència de Catalunya.