General

Miquel Sellarès: “Construint un estat nou”

Miquel Sellarès presentarà dissabte dia 20 de setembre a les 18h a la Casa Irla les seves memòries polítiques: “Construint un estat nou”En Miquel és un home de país.

Implicat en els moviments socials i polítics més importants dels últims cinquanta anys, és un dels noms imprescindibles per entendre la lluita antifranquista i la transició, i ha treballat al costat de personalitats com Jordi Pujol, Josep Benet, Max Cahner o Josep-Lluís Carod-Rovira.

Al llarg d’aquestes memòries polítiques repassa els moments cabdals de la història catalana dels darrers anys, on sempre ha estat present en primera línia, i no defuig els afers polèmics que han marcat la seva trajectòria, com la creació del cos dels Mossos d’Esquadra o la denúncia que va fer de la corrupció dels sectors vinculats a Lluís Prenafeta, que li va costar l’expulsió de Convergència Democràtica de Catalunya.

De fermes posicions independentistes, el temps ha donat la raó als seus plantejaments sobiranistes, i avui continua treballant des de diferents iniciatives amb la mateixa il·lusió i tenacitat per cimentar l’Estat propi.

Presentarà l’acte Fèlix Martí, expresident del Centre Unesco de Catalunya.

En acabar la conferència hi haurà un sopar tertúlia amb en Miquel. Us podeu apuntar trucant al telèfon de la Casa Irla: 972.11.74.39 o bé a través del següent formulari. Preu del sopar: 15€.