General

Cap de setmana farcit d’activitats

Aquest proper cap de setmana ve ben farcit d’activitats a la Casa Irla.

Començarem el divendres 30 de maig de 2014 a les 19:30h amb la presentació del llibre de Vicent Partal “A un pam de la independència” on el periodista i director de Vilaweb fa una crònica del procés que porta des de la gestació de l’Estatut de 2006 fins a la situació acutal, amb l’independentisme en primer pla del debat a Catalunya.

El dissabte 31 a les 22:30h, serà el torn per a la múcia, en aquesta ocació de la mà del cantautor ALTISENT, Lluís Torné, osteòpata de professió que va estrenar-se com a cantautor presentant el seu disc «Ales de pal» al Tradicionàrius de Barcelona amb èxit de públic i premsa.

I el diumenge 1 de juny de 2014 estarem de celebració, perquè en Sisco i la Lolita s’han fet càrrec de la gestió de la Taverna de Cas Romagué.

Una nova etapa que comencen amb molta il·lusió i amb ganes de fer de la Casa Irla i de la taverna un lloc de trobada i d’espai cultural.