Si no pots veure bé aquest butlletí fes clic aquí
13 de febrer 2024

Aprofitant que s’acosta el #8M, Dia de la Dona, volem posar el focus en l’agenda feminista amb una qüestió que sovint queda en segon pla: les noves masculinitats, un model alternatiu al de masculinitat tradicional hegemònica, que remarca que no existeix una manera única viure la masculinitat, sinó moltes.
 
Del 26 de febrer al 3 de març, conversarem amb persones expertes que ens aportaran la seva visió respecte a qüestions, com el procés de canvi de la societat a l’hora d’entendre diferent el 👔 💼 rol dels homes, les noves perspectives envers la 🫂 sexualitat, els efectes negatius del patriarcat sobre la 🤯 salut mental dels homes i 🚶‍♂️ l’evolució de les masculinitats dissidents al llarg de la història. Un contingut exclusiu que anirem oferint cada dia al 📺 canal de Youtube de la Fundació

Tot aquest contingut culminarà en un acte central per reflexionar sobre una qüestió que, desafortunadament està a l’ordre del dia: Manosfera i extrema dreta. Per parlar de la guerra cultural que està lliurant l’extrema dreta en relació a les masculinitats i el feminisme, comptarem amb Lionel Delgado, doctor en sociologia per la UB, Helena Castellà, politòloga experta en extrema dreta, i Raül Romeva, president de la Fundació Irla i doctor en relacions Internacional per la UAB. Modera la periodista Judit Pellicer. L’acte tindrà lloc el dimecres 28 de febrer, a les 18:30h, a l’Espai Línia (c/ Girona, 52. Barcelona), i per assistir-hi, cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

 

Inscriu-te a l’acte
Notícies del mes
És possible desbordar els marges del règim del 78?

Oriol Junqueras i Mertxe Aizpurua presenten el nou número de la revista Eines amb una conversa sobre els moviments impugnadors del règim i el seu estat actual.
Irla recomana 
Maria Dolors Bargalló:
feminisme, república i oblit

A Crític
Tal dia com avui
1 de febrer
Fa 100 anys va morir el metge i activista cultural i polític Vicent Tomàs i Martí →
20 de febrer
Fa 125 anys va néixer el periodista, impressor i polític Joan Sauret i Garcia →
Twitter
Facebook
YouTube
telegram
Website
Per donar-te de baixa de les llistes de mailing
clica aquí

Calàbria 166 entresol, 08015 Barcelona | T 935 677 863 | [email protected]

© Fundació Josep Irla 2024

Butlletí editat per la Fundació Josep Irla, fundació inscrita al Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya, amb CIF G61304663 i domicili a 08015 Barcelona, C/ Calàbria 166, entresol.

Aquest correu electrònic s’ha enviat a totes les persones subscrites al butlletí Irla Digital.

Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació al tractament de les teves dades personals enviant un correu a
[email protected]