General

Cap de setmana de blues i jazz

El passat cap de setmana del 14 i 15 de març de 2014,  la Casa Irla va ser escenari de dos recitals d’aquests gèneres musicals, blues i jazz.

El divendres vam comptar amb la presència del duet Pexsomblues, l’Eduard i en Xarli de Girona que ens van oferir un recorregut per la història del blues, des dels seus orígens fins a temes actuals de la seva pròpia creació.
I el dissabte va ser el torn de Petros Klampanis Trio, grup format a Nova York que lidera el contrabaixista grec Petros Klampanis i que complerten el guitarrista israelià Gilad Hekselman i el percussionista polonès Bodek Janke. Tot i ser músics de jazz, els seus orígens marquen molt el seu estil i en la seva música es pot sentir la influència de músiques balcàniques i de la mediterrània oriental. Un recital brillant que va emocionar al públic present a l’acte.
Amb aquest concert la Casa Irla ha començat una col•laboració amb el Sunset Jazz Club de Girona amb el qual programarem, a partir d’ara, actuacions i concerts conjuntament.