General

Inauguració de l’exposició “Homenatge a Salvat-Papasseit (1894-1924)”

Dissabte dia 1 de juny a les 19 h inaugració de l’exposició de Foto Torroella “”Homenatge a Salvat-Papasseit (1894-1924)”.

L’any 2024 es compleixen cent anys de la mort de Joan Salvat-Papasseit, poeta oblidat durant molt de temps i, a parer nostre, no prou reivindicat encara avui, a pesar dels esforços puntuals que des de diversos camps de la cultura s’han anat fent durant tots aquests anys.

Per contribuir a reivindicar la figura del poeta, dinou fotògrafs associats a Foto Torroella presenten l’exposició col·lectiva Homenatge a Joan Salvat Papasseit 1894-1924, amb un total de trenta obres diferents que tot i centrar-se, majoritàriament, en poesies concretes (de vegades des de diversos punts de vista) també recullen aspectes de la seva trajectòria humana.