General

Presentació del llibre “Sense càstig: deu crims impunes” de Tura Soler i Jordi Grau

Dissabte 28 d’octubre a les 19 h presentació del llibre de Tura Soler i Jordi Grau “Sense càstig: deu crims impunes”.

Deu casos de morts impunes, sense càstig, relatats per uns autors, uns caçadors de notícies, que trepitgen l’escena del crim i s’infiltren en la seva trama.

Els periodistes Tura Soler i Jordi Grau n’han vist de tots colors. Malgrat el pas dels anys, hi ha investigacions que encara els fan ballar el cap perquè es tracta de crims que continuen sense resoldre, ja que o bé no s’ha aconseguit trobar l’autor dels fets o bé no s’ha pogut incriminar el sospitós amb proves prou concloents.

De qui són les empremtes que van aparèixer a l’escena del crim d’un empresari gironí que van trobar mort al seu apartament? Semblava un assassinat fàcil de resoldre, però mai se n’ha trobat el culpable. Tampoc no s’ha descobert l’autor del crim d’un home que va ser executat mentre feia un àpat de negocis en un restaurant, a qui un sicari va disparar quatre trets.

Qui en va ordenar l’execució? Qui sabia que se celebraria aquell dinar?

Els autors d’aquest llibre han estat en les diverses escenes del crim i ens expliquen els misteris, les veritats i les incògnites d’uns assassinats que sempre recordaran perquè han quedat impunes