General

Dissabte 15 de juliol “Totis i l’art de maternar” amb Judit Pla

Dissabte 15 de juliol a les 19 h presentació del llibre “Totis i l’art de maternar” amb Judit Pla Ribas.

“Descriu el camí cap a la llibertat emocional; el full de ruta per identificar, superar i transformar situacions d’abús emocional intrafamiliar”. TOTIS I L’ART DE MATERNAR explica la història d’una dona, Totis, des de la seva infantesa, que passa amagada sota la seva capa de superheroïna, fins a la seva maternitat; en la que es troba entortolligada en una trama d’abusos, demandes, advocats i judicis.

Totis s’adona que, per tal de poder ser el tipus de mare que vol ser i que la seva filla mereix, ha d’emprendre un procés profund de creixement i transformació personal; revisitant, amb valentia, els escenaris de la seva infantesa.

És així com pren consciència del nivell d’abús emocional, d’abandó i de violència intrafamiliar que estava amagat darrere uns paisatges de cases, cotxes i vaixells.

Totis va adquirint eines de creixement i de desenvolupament personal, per poder fer front a cadascun dels episodis de la trama judicial en la qual es troba immersa, així com als esdeveniments de la seva infantesa.

Necessita comprendre els fils invisibles que cusen el tapís de la violència intrafamiliar i de l’abús; ja que és conscient que és l’única manera de poder-los superar i transformar.

Sap que només si ella se n’allibera, podrà alliberar-ne a la seva filla i canviar el seu destí.