General

Dissabte 21 de gener presentació del llibre “Cap al tard” d’Eduard Casas

Dissabte 21 de gener a les 19 h encetem el cicle literari amb la presentació del llibre “Cap al tard” de l’Eduard Casas. Presentarà l’acte Ester Xargay.

Aquest llibre és el testimoniatge d’una profunda identificació amb els ideals d’una Catalunya sobirana i lliure.

Per a Eduard Casas, aquests ideals no es poden deslligar de la consciència lingüística, totalment irrenunciable: cal conèixer a fons l’instrument expressiu que van emprar Ausiàs March, Jacint Verdaguer i tants altres escriptors, la memòria dels quals no morirà mai.

L’autor és, sens dubte, un bon poeta, amb una notable riquesa de lèxic i una gran empenta imaginativa.D’altra banda, amb les seves paraules de ciutadà exemplar, dona una sàvia lliçó als catalans d’aquest segle XXI, massa sovint ancorats en el recel i en la incertesa.