General

Presentació del llibre “Exile on main street. El disco más legendario de los Stones”

Dissabte 3 de desembre a les 19 h presentem el llibre “Exile on main street. El disco más legendario de los Stones” de Xavier González i Tomás Crespo

Com es va gravar “Exile on Main Street”, el disc més llegendari, però a la vegada un dels més desconeguts dels Rolling Stones?

A manera d’introducció, el primer capítol d’aquest llibre resumeix les activitats del grup abans de l’aparició dels seus treballs més mítics.

A continuació, el volum narra el fascinant procés de gravació de l’Exile, que es va iniciar en una immensa casa del sud de França, i va acabar en un prestigiós estudi de Los Angeles. Els autors comenten l’origen de la gravació dels 18 temes de l’àlbum, cançó a cançó.

També es recorden les influències i l’elaboració de la mítica portada del doble vinil, la del “tipus amb tres pilotes de ping-pong a la boca”, així com la gira de presentació del disc per Estats Units, que va desembocar en una voràgine de violència als carrers, orgies en els avions i molts episodis hilarant explicats amb tots els detalls.

Finalment, el llibre fa referència als fills pròdigs del grup, bandes de clara inspiració estoniana com Aerosmith, Guns N’ Roses o Black Crowes. També s’afegeixen les lletres completes de «l’Exile on Main Street», en anglès original i traduïdes a l’espanyol