General

Dissabte 2 d’abril presentació del llibre “Si el cel es tornés vermell”

Dissabte dia 2 d’abril a les 19 h a la Casa Irla presentem el llibre de Cori Calero “Si el cel es tornés vermell”

Imagineu-vos que un dia us lleveu i veieu que, incomprensiblement, el cel s’ha tornat vermell! Totes les televisions, tots els diaris, tothom en parla a les xarxes…


No hi ha cap altra notícia al món. Passen els dies i el cel continua sent vermellíssim. I els científics asseguren que això és degut a les emissions de gasos a causa de l’activitat humana. I n’aporten proves irrefutables. Sens dubte, tothom sortiria immediatament al carrer a demanar que es fes alguna cosa de seguida perquè el cel tornés a ser blau.

I els polítics correrien a promulgar lleis. Però la realitat és que els efectes de l’escalfament global no són tan visibles, la qual cosa no vol dir que no existeixin.

Aquest llibre vol demostrar que el cel s’està tornant vermell encara que no ho veiem i pretén esperonar-nos a actuar.

Periodista i divulgadora científica, s’ha especialitzat en periodisme ambiental i en el canvi climàtic. Ha estat reportera a TV3 (De vacances, En directe, Espai Terra…) i hi treballa desde fa molts anys als Serveis Informatius. És autora de textos informatius, articles i també de llibres com ara Explora Catalunya amb Cori Calero (2016).