General

Divendres 4 de febrer presentació del llibre “On és Saorsa” de Joana Mallol Mestre

Divendres 4 de febrer a les 19 h presentem el llibre “On és Saorsa” de Joana Mallol Mestre amb Àngela Ribas professora a l’Institut Sant Elm.

“On és Saorsa”, de Joana Mallol Mestre, és el poemari guanyador del Premi Miquel Bauçà 2021, organitzat per l’Ajuntament de Felanitx i l’editorial Adia Edicions des de Mallorca.

El llibre, sorgit d’una estada a Escòcia, és fruit de l’experiència de l’autora i del seu testimoni a través de la poesia.

En presenta la seva lectura, Àngela Ribas i Lacasa, poeta i autora dels llibres El Temps Innoble (Premi Betúlia de Poesia 2002 de Badalona), El Somriure de l’aigua (Sant Feliu de Guíxols, 2012) i El Bram dels dies (Premi Benet Ribas de Poesia 2017, dins els LIII Premis Recvll de Blanes). Amb ella parlem de poesia, d’escriptura i de lectura.

El paisatge aquós i el llenguatge poètic ens porten a un diàleg entre els versos d’On és Saorsa i El Somriure de l’aigua, per fer viure la poesia en una lectura a dues veus. Parlem a través dels elements, no només l’aigua, també l’aire, el foc i la terra, per submergir-nos en un món desconegut, però que s’ha fet poema i realitat.