General

Dissabte 16 d’octubre a les 19 h a la Casa Irla presentem el llibre “Pegasus” de Roger Torrent

El proper dissabte dia 16 d’octubre a les 19 h a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols presentem el llibre “Pegasus” de Roger Torrent.

Una investigació periodística internacional fa saltar totes les alarmes: el president del Parlament de Catalunya ha estat espiat. Un cas verídic que es llegeix com un thriller. 6 de juliol. Dilluns. 11.42h. Un correu inquietant entra a la bústia del gabinet del Parlament.

El periodista que l’envia desvela que el president, Roger Torrent, ha estat víctima de ciberespionatge: el seu mòbil ha estat infectat per un programa anomenat Pegasus.

Es destapa així una trama de conspiració que no coneix fronteres i que ens demostra com de vulnerables podem ser quan violen la nostra intimitat. Des del desert d’Israel a Sillicon Valley passant per Mèxic i el Canadà, aquest relat ple d’acció, intriga i girs inesperats, ens submergeix en l’ala oest del Parlament i ens alerta de l’impacte de la tecnologia en les nostres vides. Mòbils intervinguts, escoltes il·legals, dispositius de vigilància permanent, hackers a sou, serveis d’intel·ligència, comissions governamentals secretes, organitzacions de contra- espionatge, magnats de les tecnologies…

Tots els ingredients de les millors ficcions tenen un paper clau en aquesta història real. Qui voldria posar en marxa un complot d’aquesta magnitud? Sens dubte, algú que sap molt bé que la informació és poder.