General

Dissabte 10 de juliol a les 19 h inauguració de l’exposició de Carme Llop “Paisatges Silents”

El proper dissabte dia 10 de juliol a les 19 h a la Casa Irla inaugurem nova exposició de Carme Llop que porta per títol “Paisatges silents”.

L’exposició “Paisatges silents” a la Casa Irla és una selecció de quadres que formen part d’un ampli treball entorn de la naturalesa. La mirada a la natura portada al quadre es converteix en paisatge i transformada per la mà de la dona en jardins.

Totes dues formes em transporten a un esperit contemplatiu i fortament arrelat al meu sentiment de comunicació amb la natura. Aquests quadres són finestres obertes als sentits i el joc de llums, ombres i colors i els seus canvis constants, són entre d’altres aspectes els que m’aboquen a pintar.

Cada quadre és un moment irrepetible que queda atrapat en la memòria i que forma part del meu imaginari i potser també del de l’espectador, del curiós que penetra la natura i en fa una experiència.

Tots aquests quadres són pintats a l’oli, que és la tècnica amb la que sento que em puc expressar millor i transmetre més subtilment tot el que m’inspira.

Vernissatge el dissabte 10 de juliol a les 19 h.