General

Inauguració de l’exposició d’Anna Vilarrúbias “re-VERS”

El proper dissabte dia 15 de maig a les 19 h inaugurem a la Casa Irla l’exposició de l’Anna Vilarrúbias que porta per títol “re-VERS”.

Quan observem l’obra de l’Anna Vilarrúbias tenim una primera impressió d’ordenada consonància. Amb una repetició que ens conforta, en ella creiem veure-hi una expressió d’estabilitat i solidesa que ens facilita la comprensió inicial.


Però de sobte el gest d’una línia, la situació d’una peça o la presència d’alguns elements cromàtics trenquen el ritme previst i prenen un camí propi. Obren pas a un canvi inesperat, i allò que havíem vist al començament es converteix en vers lliure.

Geometria dinàmica, onades que avancen però que també reculen, i contínuum vital. Davant la complexitat que ens envolta, l’autora tria l’expressió creativa per omplir-la amb silencis i fer callar el soroll, com si fes ressò de les paraules de Camus: Si le monde était clair, l’art n’existerait pas.