General

Dissabte 20 de febrer presetem el llibre “El judici de la meva vida” de Jordi Pina

Dissabte dia 20 de febrer a les 19 h presentarem en streaming al Facebook de la Casa Irla el llibre “El judici de la meva vida” de Jordi Pina.

Presentarà l’acte l’advocat Jordi Vilà. El llibre el podreu comprar com sempre a la llibreria La Guineu.

Jordi Pina relata en primera persona la vivència del procés català des que li encomanen la defensa de Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull fins que el judici queda vist per a sentència. Dos anys llargs d’un procés jurídic amb una forta càrrega política, d’anades i vingudes a les presons i als tribunals, de comunicacions rere un vidre. D’hores de treball en equip i de reflexions en soledat. D’agombolar
les famílies i de donar la cara davant dels mitjans. Amb el coratge d’enfrontar-se a tot un entramat ideològic que utilitza paranys i falsedats, l’advocat ens fa partícips de la relació amb els funcionaris de presons i dels jutjats, amb els lletrats, els magistrats i amb els fiscals, amb els companys de la defensa i, sobretot, amb els presos polítics i les seves famílies.

«Vaig tenir consciència plena de la potència i la mala llet de l’estat espanyol en aquest procediment. Aquí ja vaig deixar de tenir dubtes sobre el que havia cregut sempre que significava l’acció de la justícia, a la qual jo m’havia dedicat durant trenta anys de professió, que era defensar persones, i vaig començar a plantejar-me seriosament si valia la pena formar part de tot això, i em preguntava què estava passant perquè es torcés tant l’acció de la justícia».