General

Consulteu la programació d’activitats de la Casa Irla Hivern-Primavera 2021

Ja podeu consultar les activitats que es duran a terme a la Casa Irla per la temporada Hivern-Primavera 2021.

Seguim amb unes afectacions importants degudes a la pandèmia mundial, és per això que ens cal trobar ben aviat una solució mèdica a la Covid, però, no està a les nostres mans, sinó a les de la comunitat sanitària i científica a qui, evidentment, recolzem.

El sector cultural n’està patint unes fortes conseqü.ncies, com molts sectors, ja que la cultura és un eix vertebrador del nostre dia a dia, és un contacte directe: és veure art, és sentir i vibrar amb la música en directe, és parlar i debatre amb els autors i autores de tu a tu.

Malgrat tot, amb optimisme, programem la nova temporada d’aquest hivern i inicis de primavera de la Casa Irla amb les exposicions d’art i, les presentacions de novetats editorials de narrativa com en Martí Gironell o la Núria Esponellà (Premi Prudenci Bertrana 2020), o d’assaig com el periodista Manel Lucas, l’advocat Jordi Pina o l’escriptora i política Jenn Díaz o, fins i tot, el relat sincer de l’actor Roger Pera o el receptari del cuiner Enric Herce.

Amb aquests noms i els d’altres, us esperem a la casa cultural ganxona.

L’art i la cultura ens fa (sobre)viure, cuidem-la més que mai, cuidem-nos.