General

El periodista Toni Cruanyes presenta el seu nou llibre

La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols ha acollit la presentació del nou llibre del periodista de TV3, Toni Cruanyes. Una publicació  que pretén ser un  assaig històric que reflexiona sobre les identitats de Catalunya, però  també combina part de les memòries del mateix autor.

A pocs minuts de començar l’acte, ja no quedaven llocs per escoltar al periodista de TV3, Toni Cruanyes, que aquest cap de setmana presentava el seu nou llibre a la Casa Irla de  Sant Feliu de Guíxols. La publicació porta per nom “Un dels nostres” i es troba a mig camí entre un relat explicatiu, combinat amb una part més reflexiva sobre el paper de les identitats personals dels catalans i les catalanes.

I és que durant els darrers anys, el popular presentador del telenotícies  ha explicat fets tan importants com el cas Pujol, l’1 d’octubre, la declaració d’independència o el judici contra el procés. Tot plegat amb un rerefons de pressió constant a la televisió pública de Catalunya.

L’acte  de  presentació  va anar a càrrec de la periodista Núria Cucharero, que el va conduir amb frescor i molta proximitat. Els dos ponents també van trobar moments per explicar vivències personal i van reflexionar sobre el paper dels periodistes, el qual creuen que és complicat, però més necessari que mai.