General

Un treball sobre Josep Irla, premi de recerca pels alumnes de Batxillera

Laia Quintana Martín va rebre el premi pel seu treballar d’investigació sobre el president Irla “Josep Irla. El tarannà federalista”.

Aquest premi creat per l’Associació Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té el propòsit d’incentivar a les noves generacions a estudiar i investigar en la història local.

L’altra obra presentada, sota el títol “De la beneficència a la ineficiència? Serveis socials públics de Sant Feliu de Guíxols” de Bernat Vendrell també va rebre el mateix premi.

El treball “Josep Irla. El tarannà federalista” tracta la trajectòria d’en Josep Irla i Bosch en els diferents càrrecs o moments històrics; tot combinant les fonts arxivístiques locals amb la bibliografia.