General

Joan Gasull presenta el proper dissabte 14 de desembre el llibre “Apàtrida”

El proper dissabte dia 14 de desembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el recull de poesies titulat “Apàtrida” de Joan Gasull. La presentació del llibre anirà a càrrec de Jordi Vilà.
 
Les reflexions literàries que ens fa Joan Gasull són fruit del busseig pes sentiments d’identitat -pàtria, família, societat…- del jove saharaui que ha pogut observar de prop mentre transita cap a la plena joventut.
 
Són meditacions perfectament universals malgrat que s’inspiren en el cas concret d’una persona desplaçada del seu entorn – avui dia un fet tan corrent i a vegades tan dramàtic.
 
Meditacions a les quals invita als qui no ha hagut de passar pel tràngol de plantejar-se com avançar entre crisis d’identitat i contradiccions mentre intenten trobar-se: qui són, quina pàtria o quina família tenen, fins a quin punt l’entorn amical i social els ha configurat