General

Mariona actuarà dissabte 23 de març a la Casa Irla

El segon cop que vaig cantar en públic tenia 17 anys i va ser a Ràdio Scop programa d’en Salvador Escamilla, el nom artístic de Mariona va sorgir aquell dia.

“Un amic en va dur a la Cova de Drach al carrer Tuset, i vag anant coincidint amb gairebé tots i totes les que començaven, la cova era el punt de trobada dels que teníem la necessitat de dir, explicar o denunciar el que sentíem, i també el que estava passant en aquell moment al carrer. La nova Cancó, després del 16 Jutges que hi eren es va anar fraguant”.

“Vaig participar en festivals diversos, concursos, etc. Vaig ser una simple telonera, mai vaig aspirar a gaire més, però tenia els meus llocs per expressar-me. Mai he viscut de la música però ella m’ha fet feliç. Sempre he estat connectada al món de la poesia, i he musicat poetes. Durant anys vam ser dues, la Gloria i la Mariona, finalistes i guanyadores en vàries ocasions. Després em vaig allunyar de la cançó uns quants anys.”


“Ara un cop jubilada, he tornat al món apassionant de la cançó i acabo de gravar un disc, el meu primer disc m’ha arribat en la tardor de la vida però com diu l’estimada poeta Dolors Dilme…SENTO LA VIDA DINS MEUQue mes puc demanar?”

El concert serà dissabte 23 de març a les 22 h amb l’entrada gratuïta.