General

Presentació del Teaser “Tinta, els bombardejos de la por”

Aquest divendres 22 a les 19h Presentació del teaser “Tinta, els bombardejos de la por” i concert d’Ask the Dust”

A les 19.00 h a la Casa Ira es presentarà el teaser de “Tinta, els bombardejos de la por” i el documental sobre els bombardejos de Sant Feliu de Guíxols el 13 d’agost de 1937 i el 22 de gener de 1938.

El teaser consta de 7 minuts en un pla seqüència gravat en el refugi de Pujalt a l’Anoia i el documental repassa en 20 minuts des de les eleccions de 1936 dins als bombardejos sobre Sant Feliu de Guíxols

I a partir de les 21:30h concert gratuït d’Ask the Dust

De Sant Feliu de Guíxols, i sorgits de les cendres de la banda We Can’t Be Lovers, allà pel 2010, aquests amics aposten pel so acústic, però enèrgic i l’esperit de banda de carrer, entre el folk, el country i el punk. Han editat 2 maquetes: “Ho diu Sant Feliu!” (setembre de 2012) i “Absolut disaster” (maig de 2016), i actualment està a punt de sortir la tercera, “Ask the Dust loves you!”, amb nous temes com “S’Agaroff”, “Els Ben Parits” o “What Freedom means”. Han guanyat diversos concursos, acompanyat bandes com Steve Smyth, Xavier Calvet, Copa Lotus, Ca Vell, Rústicos Acústicos, Daniel Lumbreras i tocat a festivals com Porta Ferrada, Sant Feliu Fest, Acústic Vell, etc.

Després de canvis en la seva formació, actualment formen la banda:
– Andreu Ferrer: guitarra
– Albert Pascual: mandolina i guitarra
– Pere Puig: bateria
– Xavi Romero: guitarra
– Robert Sanchez: steel guitar i dobro
– Agustí Segura: contrabaix i veu