General

10 de novembre a les 19 h inauguració de l’exposició XII Artistes Països Catalans

Del 10 de novembre al 6 de gener es podrà veure a la Casa Irla l’exposició col·lectiva XX Artistes Països Catalans.

El vernissatge es farà el dissabte 10 de novembre a les 19 h.

Un total de 33 obres gràfiques originals, entre litografies, serigrafies, reproducció digita i intervinguda i gravats acolorits a mà. Mides entre 50x40cm fins a 124x90cm.

En aquesta exposició col·lectiva, hem fet una selecció d’obra gràfica original de temàtica universal en diferents tècniques (litografia, gravat i fotografia digital), realitzada per 22 artistes diferents, tots ells vinculats Països Catalans i amb una sòlida projecció internacional.

L’obra gràfica és un concepte genèric que abasta un conjunt de diferents tècniques desenvolupades al llarg de segles, des de les més tradicionals com la xilografia fins a les més modernes com la impressió digital. Totes elles neixen d’una mateixa idea; la transferència de la imatge creada per l’artista sobre una forma, que bé pot ser una planxa metàl·lica, de fusta, de pedra, etc, a un suport generalment paper.

L’entrada és lliure i gratuïta.