General

Presentació de “Nou homenatge a Catalunya” i sopar tertúlia

Dijous dia 28 de juny a les 19:30 h a la Casa Irla  farem la presentació del llibre “Nou homenatge a Catalunya” de Vicent Partal i seguidament un sopar-tertúlia amb ell a la Taverna de Cas Romagué.

Durant l’última dècada, Catalunya ha protagonitzat una epopeia única en la història contemporània d’Europa. Un país que s’ha organitzat de manera pacient, constant, imaginativa i coratjosa per proposar per vies pacífiques la independència d’un estat disposat a usar la repressió i la violència per impedir-ho.

Res no ha estat fàcil, però els èxits aconseguits són notables. En termes polítics, amb la proclamació d’una República que només necessita temps per créixer. En termes socials, generant un moviment emocionant que ha canviat ja, per a bé, el país des de la base.

El gran relat d’aquest moviment no es pot escriure sense la petita història dels seus protagonistes, i això és el que Vicent Partal, observador audaç, fa en aquest Nou homenatge a Catalunya. Amb informació que no havia vist la llum fins ara i el pòsit de reflexió que dóna l’experiència, explica les claus que han fet possible tot el que ha passat i que anuncien el que pot ocórrer a partir d’ara.

El resultat és un llibre ambiciós, cridat a ser un document clau d’aquest període de la nostra història tant apassionant com esperançador.

A continuació podeu consultar el menú del sopar i les inscripcions (Places limitades):

Preu per persona: 16 €

Primer Plat

Calamars a la romana, musclos, patates braves, olives, croquetes de pollastre, croquetes de bacallà

Segon Plat

Rostit de pollastre o Orada al forn

Postre

Lioneses de nata banyades amb xocolata

Aigua, vi i pa

Vi negre Camina Cabernet Sauvignon
Vi blanc Camina Verdejo
Cava brut Juve Massana

Us podeu apuntar trucant al telèfon 972 11 74 39 o al correu [email protected]

Places limitades