Xavi Calvet
General

Xavi Calvet presenta “Firebird”, el seu primer disc en solitari

El ganxó Xavi Calvet presentara el divendres 8 de junyt el seu disc en solitari titulat “Firebird”


Divendres 8 de juny a les 22 h, el músic Xavier Calvet presentarà en acústic el seu disc en solitari “Firebird”. L’entrada és gratuita.

L’ocell de foc és un ésser mitològic que suposa una benedicció i una condemna per tot aquell que s’atreveixi a capturar-lo. Aquesta ambivalència està molt present a FIREBIRD, el primer disc en solitari de Xavier Calvet, l’incombustible líder (veu i guitarra) de la banda de punk rock Bullitt.

Aquest nou disc es presenta com una espècie de “roadtrip” que transita per alguns dels paisatges del so “Americana” (amb tocs a Wilco, The Jayhawks o Ryan Adams) i produeix melodies amb matisos pop.

Els textos de les cançons recullen les vivències dels últims anys d’aquest artista apassionat per la música, que reflexiona sobre la vida, la mort, les relacions humanes i els sentiments trobats, i normalment contradictoris, que sorgeixen d’aquestes relacions.