General

Inauguració de l’exposició “Interiors” de Pere Lluís de León

El proper dissabte dia 14 de gener a les 19 h inaugurem l’exposició “Interiors” de Pere Lluís de León.

En aquestes obres, s’expressa la sensibilitat vinculada a la quotidianitat de la bellesa, tot i ser complexa. És una obra de compromís amb un mateix i alhora amb l’entorn.

L’espectador, es pot sentir còmplice, no del que diu, sinó del que vol dir. El color és l’eix fonamental de la seva expressivitat, creant un espai de contrast entre aquest i les figures, que porten a l’espectador a diferents estats d’ànim.

Pere Lluís León va començar els seus estudis artístics a Llotja. L’any 1962 comença la formació artística a les Escoles Massana. Posteriorment, a Belles Arts, a Barcelona.

El 1968 marxa a París, Bèlgica i Holanda per conèixer pintors i tècniques diverses. Torna a Barcelona i és fundador i membre actiu de l’Associació de Pintors de la Plaça Sant Josep Oriol entre els anys 1974 al 1982.

Comença a treballar en la il·lustració pels laboratoris farmacèutics, especialitzant-se cada vegada més en medicina (anatomia i cirurgia). A partir de 1992 s’estableix com a freelance, col·laborant amb el departament d’Anatomia de la Facultat de Medicina de Barcelona, de Bellaterra, de Montpeller, d’Estrasburg i amb diversos hospitals d’Espanya i Europa, i per a revistes mèdiques-científiques divulgatives arreu del món.

En l’actualitat alterna els seus treballs entre la il·lustració anatòmica i la il·lustració didàctica-científica i l’obra pictòrica.

Vernissatge el dissabte 14 de gener a les 19 h.
L’obra s’exposarà Del 14 de gener al 26 de febrer
Entrada lliure i gratuïta.