General

Inauguració programació hivern 2015: Conseller Francesc Homs

Aquest proper dissabte 17 a les 18h inaugurem la nova temporada cultural de la Casa Irla.I ho farem amb l’Hble. Conseller de la Presidència Sr. Francesc Homs que pronunciarà una conferencia sota el títol “Decidir i sumar per la unitat”.Ens complau poder començar la nova programació d’Hivern-primavera amb una conferencia d’alt nivell tant pel que fa al ponent com pel seu contingut en un moment en què Catalunya viu un procés cap a la independència en el qual tots i totes hi tenim una gran responsabilitat per a què arribi a bon port i això mateix és el què li podrem demanar de viva veu a un dels protagonistes d’aquest procés.

També ens acompanyaran en aquesta nova programació noms destacats de la literatura i la política com Vicens Villatoro, Javier Cercas, Pilar Rahola, Francesc Marc Àlvaro… entre d’altres.

Pel que fa a l’altre gran apartat de la nostra programació cultural, les exposicions d’art hem de destacar la gran acceptació i difusió que ha tingut les inscripcions per a exposar a la Casa Irla al llarg del 2015. Fins a 18 propostes diferents ens han arribat de les quals n’hem escollit sis que seran les que es veuran exposades enguany. Agraïm a tots els participants en aquest procés la seva voluntat de contribuir a la cultura a la Casa Irla i als que no han estat seleccionats els emplacem a tornar-hi l’any vinent en una nova ocasió.

L’apartat de sons de taverna, la música en directe, tornarà a la programació cap el mes de març una vegada els números i els pressupostos siguin més favorables i puguem oferir uns espectacles musicals de qualitat.