General

Col·laboració amb la Fundació Vímar

La Fundació Josep Irla ha fet una donació avui a la Fundació Vímar, organització que treballa per a la integració dels discapacitats del Baix Empordà, uns seixanta quilos de taps de suro recollits a la Taverna de la Casa Irla.
Aquest material serà utilitzat per les persones discapacitades que acull la Fundació Vímar per a la creació de manualitats que després es posaran a la venda per al finançament de les activitats dels propis discapacitats.

S’inicia així una col·laboració entre les dues entitats. D’entrada s’estableix la Casa Irla com a punt de recollida de taps de suro. Així que fem una crida a totes les persones que vulguin col·laborar a portar taps de suro a la Casa Irla. I en futur es portaran a terme noves activitats i iniciatives per ajudar a la Fundació Vímar i la seva noble tasca.