General

Inscripció per a exposar a la Casa Irla

La Casa Irla obre un període d’inscripcions per a totes aquelles persones que vulguin exposar les seves creacions artístiques a la Casa Irla durant l’any 2014.
Es poden inscriure aquells/es artistes que creïn peces d’art pròpies, ja siguin de pintura, escultura, gravats, fotografia, o qualsevol altra modalitat artística que pugui ser exposada a la Casa Irla.

Les diferents propostes que s’inscriguin en aquest procés seran revisades i valorades per la Fundació Josep Irla i seleccionades o rebutjades en cada cas. El període de temps que romandrà l’exposició a la Casa Irla serà de dos mesos i s’iniciarà la temporada d’exposicions després de les festes nadalenques.

Podeu consultar les bases i condicions de les exposicions en aquesta pàgina: Bases exposicions.
Us podeu inscriure fins a finals de desembre omplint el formulari que teniu tot seguit, o bé també trucant a la Casa Irla (972.11.74.39) o bé enviant un correu electrònic a: [email protected]