General

Nit de Tangos: “Nombres de mujer”

Aquest dissabte 9 de novembre a les 22:30h, farem a la Casa Irla per primera vegada un recital de tangos de la mà d’Àngel Cerdanya, més conegut com “El Sueco”.

Amb el títol “Nombres de mujer” ens presenten un cabaret literari on es barregen textos i cançons: textos que es canten i cançons que es diuen, versos que parlen de dones, melodies que s’inspiren en dones…Hi trobarem diferents estils i gèneres; principalment tangos, però també vals, algun fox-trot, cha-cha, rumba, copla, milonga, samba o havanera… diferents estils i un denominador comú: les dones i els seus noms.

Cada cançó parla, de una forma o una altra, d’una dona, d’un grup de dones o d’un tipus o ideal de dona… Algunes parlen de dones que van existir realment (Malena, Alfonsina, La Teresa). D’altres expliquen una historia fictícia en la qual la protagonista és una dona (Madame Ivonne) i en d’altres, un home parla d’una dona i els seus sentiments envers ella (Teresita, Margot, Malena, Nelly).

Hi ha cançons còmiques i lleugeres (Chorra, Capullito de Alelí, Enriqueta) i d’altres melancòliques o potser, només potser, tristes (Rosina). Algunes es refereixen a dones misterioses (Mona Lisa, Laura) i a d’altres el títol no és un nom, sinó una descripció (La Niña de la Estación, Rubias de Nueva York) o una situació (En la Puerta de la Gloria se Presentan Tres Mujeres).

Podeu reservar-vos una taula i fer un bon sopar de taverna amb bona companyia i bona música. Truqueu al telèfon: 689.02.01.09, i parlareu amb en Jaume.