General

Programació tardor 2013

Aquesta tardor 2013 torna la programació cultural amb els espais i apartats ja clàssics de cada temporada.

Dins del cicle literari podrem comptar amb la presència, per exemple de Pilar Rahola o de Santiago Niño Becerra, entre d’altres.

Pel que fa als “Sons de Taverna” passaran per la Casa Irla, en aquesta ocasió, el cantautor Quim Vila, la Neus Mart, i també, per primera vegada un espectacle de tangos a càrrec de Àngel Garcia-Cerdanya “El Sueco”… Una mica de tot per a tots el gustos.

I quan a exposicions d’art hem començat amb l’estimada Quimeta Serra, de la qual teníem pendent fer una exposició, i que ens ha regalat una magnífica mostra de pintures a l’oli sota el títol “Un passeig per la natura”. Tot un luxe poder gaudir d’aquesta gran artista de Sant Feliu.