General

Dissabte 7 de maig “Tu vida en la mesa. Una terapia gastronómica” de Josep Pont

Aquest dissabte 7 de maig a les 19 h a la Casa Irla presentem el llibre “Tu vida en la mesa. Una terapia gastronómica” de Josep Pont.

Parlar de la taula és parlar dels nostres orígens, de les nostres races, del nostre ADN. La taula és omnipresent a les nostres vides: és on mengem, on compartim, on hem crescut i hem après a ser persones i de la qual guardem records inesborrables que ens acompanyaran la resta de la nostra vida.

En aquest llibre, l’autor ens relata en primera persona les seves experiències i reflexions al voltant del ritual del menjar, on la salut i el plaer són sempre presents.

Aquestes pàgines ens proposen un recorregut per la història de la taula, analitzant diversos aspectes: evolució, tipologies, formes, materials, protocols… fins a crear un ideal de la taula que millor ens vagi, que, sobretot, ens permeti integrar hàbits saludables per gaudir a l’hora de dinar i convertir-nos en la millor versió de nosaltres mateixos.

«Som allò que mengem», i nosaltres decidim què volem ser. La taula és l’escenari on es representa i té lloc aquesta funció. És el nostre marc de trobada on l’impacte del que mengem determinarà la nostra tarda, el nostre dia, la nostra setmana i la nostra salut en general.