General

Dissabte 12 de juny xerrada col·loqui “St Feliu de Guíxols anys 60: Una festa permanent”

Dissabte 12 de juny a les 19:0 h a la Casa Irla Jaume Garcia-Vallosera farem xerrada col·loqui sobre el llibre “St Feliu de Guíxols anys 60: Una festa permanent”.

Un recull històric de tots aquells locals d’oci existents entre les dècades dels anys 50 al 70 i que feien que realment la nostra Ciutat fos durant tot l’any una FESTA PERMANENT.

Jaume Garcia explica que després de publicar la seva primera obra “60 històries dels anys 60”, “vaig trobar-li el gust a això d’escriure”, comentant que “vaig haver de fer tot un treball de recerca a través de l’Arxiu Municipal” per poder tirar endavant aquesta segona publicació.

Segons comenta l’autor “he escrit aquest llibre per preservar la memòria de la història de tots aquests locals que existien a la nostra ciutat durant els anys de la nostra joventut” i que “vol ser un recull de les sales de festes, discoteques, clubs de flamenco, tavernes, dancings” entre altres.

Per Jaume Garcia de “ben segur que la gent que en aquests moments té una edat entre seixanta i vuitanta anys tindrà ben guardades en la seva ment les bones estones que hi va passar”. En el llibre s’hi parla de llocs com ara el Cliper’s Boîte, La Gàbia d’Or o el Twiggy, com també sales de festes com Las Vegas, Casa Pedro, River Club, Lotus Park, entre altres.