Si no pots veure bé aquest butlletí fes clic aquí
5 de setembre 2023


Què tal les vacances d’estiu? Volem començar el curs acadèmic parlant sobre mobilitat, una qüestió que ens afecta en el nostre dia a dia quan anem a treballar o a estudiar a la universitat, portar els fills a l’escola... però també quan arriba el cap de setmana i volem fer una escapada o moure’ns pel nostre municipi sense dificultat.
 
Del 18 al 24 de setembre, conversarem amb persones expertes que ens aportin la seva experiència en el camp de la mobilitat sobre qüestions crucials com el ⚠️🚗 problema de la congestió i contaminació a les grans ciutats, ⁉️🚍 la falta de transport que hi ha sovint en zones ruralitzades i de baixa densitat, 🛜🛣️ la irrupció de la tecnologia per fer del transport una eina més eficaç i sostenible o com ✍️♀️🗺️ dissenyar la mobilitat sota una mirada feminista per fer-la més transversal i segura. Un contingut exclusiu que anirem oferint cada dia al 📺 canal de Youtube de la Fundació.

També comptarem amb un acte central per tractar una qüestió que malauradament no ha deixat de ser d’actualitat aquest darrer any: el caos de rodalies. Per parlar d’aquesta problemàtica i com caminar cap a una sobirania ferroviària, comptarem amb la participació de José Rodríguez, diputat al Parlament de Catalunya, Inés Granollers, diputada al Congrés dels Diputats i Mònica Peinado, periodista de la Cadena SER. Modera el periodista Roger Tugas. L’acte tindrà lloc el dimecres 20 de setembre, a les 18:30 h, a l’Espai Línia (c/ Girona, 52. Barcelona), i per assistir-hi, cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. 

Inscriu-te a l’acte
Agenda

Centenari de la dictadura de Primo de Rivera

13 de setembre
Barcelona

Inscriu-t'hi


#MemòriaIrla

Els vídeos de la Irla
Carme Sansa, Barnasants, Mireia Barba i Xarxa Catalana de Graners, guardonats de la Nit Irla 2023

Resum de la Nit Irla, una edició dedicada a reivindicar l’empoderament de la cultura.
Roger Barres:
«El nacionalisme conservador a Catalunya ha prioritzat un model molt localista»


Resum de la presentació de l'estudi «Una agenda per al municipalisme republicà», amb Roger Barres, Mireia Ingla i Solés Carabasa.
Irla recomana 
Lliçó Magistral Víctor Torres
150 anys de la Primera República i l’Estat Català
Amb Gemma Ubasart, Jordi Casassas, Josep Huguet i Manuel Pérez i Nespereira
Tal dia com avui
8 de setembre
Fa 75 anys va morir Magdalena Llonch, primera regidora de Cerdanyola del Vallès
29 de setembre
Fa 125 anys va néixer Vicent Tomàs, metge, activista cultural i polític valencià →
Twitter
Facebook
YouTube
telegram
Website
Per donar-te de baixa de les llistes de mailing
clica aquí

Calàbria 166 entresol, 08015 Barcelona | T 935 677 863 | [email protected]

© Fundació Josep Irla 2023

Butlletí editat per la Fundació Josep Irla, fundació inscrita al Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya, amb CIF G61304663 i domicili a 08015 Barcelona, C/ Calàbria 166, entresol.

Aquest correu electrònic s’ha enviat a totes les persones subscrites al butlletí Irla Digital.

Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació al tractament de les teves dades personals enviant un correu a
[email protected]