fbpx

Aida Martori
Tècnica de comunicació

Lloc i data de naixement
Arenys de Munt, 5 de novembre de 1987

Email →

Formació i trajectòria personal
Llicenciada en Periodisme per la UAB i Màster Oficial en Integració Europea per la UAB i Doctora en Mitjans, Comunicació i Cultura per la UAB. Professora al grau en Periodisme de la UAB i a la Setmana del Parlament Universitari (SPUNI) al Parlament de Catalunya. Els seus projectes de recerca estan centrats en el servei públic audiovisual, regulació audiovisual, digitalització i televisió de proximitat. Ha estat investigadora visitant al Centre for Cultural Policy Research de la Universitat de Glasgow i al Institute of Communications Research de la Universitat d’Illinois. Segon Premi del CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual 2017.

Ha presentat comunicacions a diverses congressos internacionals, com ara RIPE (Ambers, 2016), ECREA Pre-Conference Dealing with the Local: Media, Proximity and Community (Praga, 2016), International Telecommunications Society Regional Conference (Accra, 2016), ComLoc (Castelló, 2015) o CONFIBERCOM (Braga, 2014). Ha participat al projecte LondonSchool of Economics Media Policy Project and Centre for European Policy Studies (CEPS) per la reforma de la Directiva de Serveis de Comunicació Audiovisual (AVMSD), i a un projecte finançat pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC)

Ha assistit a l’escola d’estiu de la European Communication Research and Education Association (ECREA) i al doctorial de l’Associació Espanyola d’Investigació en Communicació (AE-IC). Ha publicat diversos articles en revistes de recerca en comunicació. Avaluadora d’articles pel grup de polítiques de servei públic de la International Association for Media and Communication Research (IAMCR).

Ha treballat a la productora Grama TV, pel Telenotícies Comarques de TV3, ha estat responsable de comunicació de Geotics Innova, presentadora de Canal Català Maresme, i ha col·laborat amb Ràdio Arenys de Munt.

Trajectòria cívica
Membre activa del projecte Reinicia, participat per Òmnium, l’ANC, Sobirania i Justícia i Súmate, entre d’altres. Ha estat voluntària de Plataforma per la Llengua i en colònies d’estiu, i era membre de l’Esbart dansaire d’Arenys de Munt.